Κάνε μια δωρεά

Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια εκείνων που αγωνίζονται για μια νέα αρχή, μακριά από τις εξαρτήσεις. Διάλεξε τον τρόπο για να τους στηρίξεις.

Κάνε μια δωρεά


Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια όσων επιχειρούν μία νέα αρχή, μακριά από εξαρτήσεις. Βρες τον τρόπο που σου ταιριάζει και στήριξέ τους!

 • e-banking

  Κάνε δωρεά μέσω web banking χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία:
  Εθνική Τράπεζα
  ΙΒΑΝ: GR4901101170000011729600285
  BIC: ETHNGRAA (για καταθέσεις που γίνονται από το εξωτερικό)

 • τραπεζική κατάθεση

  Κάνε δωρεά σε ένα υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία:
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 117/296002-85

  Αν θέλεις με τη δωρεά σου να στηρίξεις ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ, δες τους επιμέρους αριθμούς λογαριασμών: KETHEA programs bank accounts el.

  Αν θέλεις να λάβεις βεβαίωση για φορολογικούς σκοπούς και ευχαριστήρια επιστολή για τη δωρεά σου, θα πρέπει να δηλώσεις στην τράπεζα το όνομα και την ταχυδρομική σου διεύθυνση. Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις email στο info@kethea.gr, για να μας ενημερώσεις για τα στοιχεία σου.

 • πάγια εντολή

  Μπορείς να μας στηρίζεις σε σταθερή βάση, μέσω πάγιας εντολής, δίνοντας δηλαδή στην τράπεζα σου εντολή να μεταφέρει -χρεώνοντας τον τραπεζικό λογαριασμό ή την πιστωτική σου κάρτα – το ποσό που έχεις επιλέξει, με την περιοδικότητα που επίσης έχεις επιλέξει, στο ΚΕΘΕΑ. Σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη, μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή την πάγια εντολή προς την τράπεζά σου.

 • δωρεά σε είδος

  Το πανελλαδικό δίκτυο των υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ περιλαμβάνει δομές συμβουλευτικής, θεραπείας, διαμονής, οικογενειακής στήριξης και κοινωνικής επανένταξης.

  Μπορείς να μας βοηθήσεις στην κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων των δομών ή να καλύψεις τις ανάγκες μας σε είδη ή υπηρεσίες. Είτε πρόκειται για υλικοτεχνικό εξοπλισμό, είτε για είδη σίτισης είτε για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, η βοήθειά σου είναι πολύτιμη και το όφελός της άμεσο.

  Τρέχουσες ανάγκες:

  • Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες εκπαίδευσης και κοινωνικής επανένταξης των μελών του, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ομίλους ή εταιρείες που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα θελήσουν να καλύψουν το κόστος εκπαιδευτικών υποτροφιών στους Η/Υ, τη μαγειρική και τη δερματοτεχνία. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kethea-paremvasi.gr.
  • Η θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των μελών της, αναζητά δωρεά για την αγορά ενός 9θέσιου ΙΧ. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε στα 2310 797662, info@kethea-ithaki.gr.
 • εξαργύρωση πόντων

  Αν είσαι κάτοχος πιστωτικών καρτών Alpha Bank, έχεις τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις συλλέξει από το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως της κάρτας σου και να ενισχύσεις το έργο του ΚΕΘΕΑ.

  Καλώντας στο 2103260000, μπορείς να μετατρέψεις τους πόντους σου, εύκολα και με ασφάλεια, σε οικονομική υποστήριξη προς το ΚΕΘΕΑ.

 • στη μνήμη

  Κράτησε ζωντανή τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου, δίνοντας “ζωή” σε ανθρώπους που παλεύουν να την ξανακερδίσουν και να ενταχθούν ισότιμα στην κοινωνία.  Αντί στεφάνου, κάνε δωρεά στο ΚΕΘΕΑ και στείλε μήνυμα ζωής και ελπίδας.

  Στέλνοντάς μας τα στοιχεία της δωρεάς σου (ονοματεπώνυμο, ποσό δωρεάς, ταχυδρομική διεύθυνση) στο info@kethea.gr, θα ενημερώσουμε με επιστολή την οικογένεια του/τις εκλιπόντος/ούσης και θα σου αποστείλουμε ευχαριστήρια επιστολή, μαζί με απόδειξη για τη δωρεά σου.

 • δωρεά κληροδοτήματος

  Αφήνοντας ένα κληροδότημα στο ΚΕΘΕΑ αποδεικνύεις έμπρακτα την επιθυμία σου για συνεχή στήριξη εκείνων που θέλουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή.

  Με τον τρόπο αυτό μπορείς να μας βοηθήσεις να καλύψουμε σημαντικές ανάγκες οι οποίες σχετίζονται με τη στέγαση των ανθρώπων που βρίσκονται σε θεραπεία,  τον εξοπλισμό των δομών μας, την οικονομική ενίσχυση άπορων μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων ή την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών μέσα από την αξιοποίηση καλλιεργήσιμης γης.

  Η κληρονομία σου μπορεί να κάνει τη διαφορά για τις επόμενες γενιές.