Ανάλαβε δράση


Δες τι έχουμε περισσότερο ανάγκη, ώστε η δωρεά σου να έχει νόημα για τους ανθρώπους που υποστηρίζουμε. Βάλε τη φαντασία σου και κάνε τη διαφορά, με τον δικό σου τρόπο!

 • κάλυψε τις βασικές μας ανάγκες

        

  Σίτιση, ρουχισμός, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, εκπαίδευση και εργασία: αυτές είναι οι βασικές ανάγκες όσων παρακολουθούν τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ. Μπορείς να τις καλύψεις προσφέροντας δωρεές σε είδος, σε χρήματα ή σε υπηρεσίες.

  Επικοινώνησε μαζί μας για να σου πούμε το πώς.

 • κάνε τη δική σου καμπάνια

  Ανάλαβε πρωτοβουλία για να στηρίξεις το ΚΕΘΕΑ, όπως μόνο εσύ ξέρεις.

  Σκέψου όλα εκείνα που εμπνέουν εσένα και τους γύρω σου: τη διοργάνωση μιας γιορτής, τη συμμετοχή σε ένα αθλητικό γεγονός, την παραχώρηση μέρους των εσόδων από μία θεατρική ή μουσική εκδήλωση, το κάλεσμα φίλων σε μία συλλογική κουζίνα, μία οργανωμένη ξενάγηση στην πόλη σου…

  Στήριξε με το δικό σου τρόπο εκείνους που αγωνίζονται για μία δεύτερη ευκαιρία. Επικοινώνησε μαζί μας, ώστε να σε βοηθήσουμε να υλοποιήσεις τη δική σου καμπάνιας στήριξης!

 • τύπωσε στο KEΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ

  Ενίσχυσε το ΚΕΘΕΑ και πρόσφερε επαγγελματική κατάρτιση στα μέλη των θεραπευτικών του προγραμμάτων, επιλέγοντας να τυπώσεις τα εταιρικά σου έντυπα στη σύγχρονη μονάδα γραφικών τεχνών ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ.

  Το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, παραγωγικά καθετοποιημένο και πιστοποιημένο για διασφάλιση ποιότητας στο σύνολο των εργασιών του, καθώς και για την προέλευση και ορθή περιβαλλοντική διαχείριση του χαρτιού εκτύπωσης.  Μέχρι σήμερα δεκάδες γνωστές εταιρείες, φορείς και ιδρύματα έχουν εμπιστευτεί τις εκτυπώσεις τους στο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ.

  Στείλε ένα ηχηρό μήνυμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, επιλέγοντας το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ + ΧΡΩΜΑ! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 2310-797476, info@kethea-print.gr.

 • γίνε μέλος Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων θεραπευτικού προγράμματος

  Οι Σύλλογοι Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ είναι μη κερδοσκοπικά σωματεία με οικονομική και λειτουργική αυτοτέλεια που στελεχώνονται κυρίως από άτομα τα οποία έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα χρήσης στο στενό περιβάλλον τους.

  Με δεκάδες μέλη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σε στενή συνεργασία με τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, προσφέρουν εθελοντική εργασία, προβάλλουν το έργο του οργανισμού, υποστηρίζουν τις προσπάθειες εξεύρεσης πόρων, ενημερώνουν, ευαισθητοποιούν και κινητοποιούν τους γονείς και την κοινή γνώμη.

  Επικοινώνησε μαζί τους.