Βραβείο για το Club Εργασίας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ


Το Club Εργασίας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ βραβεύτηκε για τη συμβολή του στην ισότιμη ένταξη των απεξαρτημένων στην αγορά εργασίας στο πλαίσιο των Bravo Sustainability Awards 2018. Το βραβείο απονεμήθηκε στο θεραπευτικό πρόγραμμα σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Club Εργασίας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος που εργάζονται ή αναζητούν εργασία με στόχο την ισότιμη ένταξή τους στην κοινωνία. Μεταξύ άλλων οργανώνει δίκτυο επαφών με εργοδότες και φορείς εργασίας μέσα από την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους για την κατάρριψη των στερεοτύπων γύρω από τα θέματα της εξάρτησης και της ένταξης των απεξαρτημένων στην αγορά εργασίας. Αναπτύσσει δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού και διαμόρφωσης επαγγελματικής ταυτότητας, παρέχει στα μέλη του πληροφορίες για επιδοτούμενα και άλλα προγράμματα, επαγγελματική συμβουλευτική και υποστήριξη στην αντιμετώπιση δυσκολιών και προβλημάτων στην εργασία.

Ο θεσμός Bravo έχει στόχο την αξιολόγηση  και ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών και δράσεων που αναπτύσσονται στη χώρα μας στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης, υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.