Τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ στο Μέγαρο Μουσικής


Εκδήλωση καλλιτεχνικής δημιουργίας με τίτλο «Συστήματα Συγκατοίκησης» διοργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Θα παρουσιαστούν έκθεση χαρακτικής, γλυπτική εγκατάσταση και ταινίες μικρού μήκους, από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ. Κοινός παρανομαστής η δημιουργικότητα, το μεράκι και η ευαισθησία νέων ανθρώπων που συμμετέχουν στα προγράμματα απεξάρτησης, καθώς και η θέλησή τους για αυθεντική επικοινωνία. 

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στον χώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής (είσοδος Τριάντη).

Η εκδήλωση  διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης υποστήριξης που προσφέρει η Διεύθυνση Νεώτερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, με στόχο να ενισχύσει την εκπαίδευση, την καλλιτεχνική έκφραση και την κοινωνική ένταξη των μελών του. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα για τις καλλιτεχνικές δράσεις