Θέατρο σκιών από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα


Τη «Μετάλλαξη του Καραγκιόζη» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι φίλοι του θεάτρου σκιών στη Λάρισα. Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με τον Θωμά Χάρμπα, διοργανώνει την παράσταση η οποία είναι βασισμένη σε ένα θεσσαλικό παραδοσιακό παραμύθι.

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του θα βρίσκονται την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για να χαρίσουν γέλιο και ξεγνοιασιά.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παράλληλα με τις υπηρεσίες απεξάρτησης που παρέχει στη Λάρισα από το 1989 βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με την τοπική κοινωνία πραγματοποιώντας κοινωνικές, αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Λίγα λόγια για τον Ηθοποιό Θεάτρου Σκιών, κ. Θωμά Χάρμπα

Ο Θωμάς (Μάκης) Χάρμπας γεννήθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας, όπου ζει μόνιμα από το 1991. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και Απόφοιτος του “Theater schule” του Αμβούργου. Είχε δασκάλους τους Μίμη Φωτόπουλο, Ανδρέα Φιλιππίδη, Γρηγόρη Γρηγορίου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Νίκο Βασταρδή, Γιώργο Θεοδοσιάδη, Γιώργο Μοσχίδη, Ελένη Χατζηαργύρη, Αλίκη Αλεξανδράκη, κ.ά.  Το 2004 απέσπασε το “Βραβείο καλύτερης επαγγελματικής παράστασης” στους 2ους αγώνες Ελληνικού Θεάτρου Σκιών που οργάνωσε στην Πάτρα η Δ.Ε.Π.Α.Π.  Το 2006 και το 2008 συνεργάστηκε με το Λάκη Λαζόπουλο στην εκπομπή “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”. Το 1999 τιμήθηκε από τις παιδικές βιβλιοθήκες Καρδίτσας για την προσφορά του στο Θέατρο Σκιών. Από το 1983 έως το 1992 έχει παίξει και έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ από το 1993 έως σήμερα ασχολείται επαγγελματικά μόνο με το Θέατρο Σκιών και έχει ξεπεράσει τις 3.500 παραστάσεις στην Ελλάδα και σε 12 άλλες χώρες.

 

Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρέχει ενημέρωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε ενδιαφερόμενους γονείς, αδέρφια και συντρόφους ατόμων εξαρτημένων από ναρκωτικές ουσίες. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Πληροφορίες: Πηνειού 10 (2ος όροφος) Τηλ.: 2410 237811