Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης


Ένα έργο μεγάλης πνοής για το ΚΕΘΕΑ, το νέο Πληροφοριακό του Σύστημα, ολοκληρώνεται μέσα στον Οκτώβριο, ανοίγοντας νέες δυνατότητες στη θεραπεία, την εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα των εξαρτήσεων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου, το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει δυο ημερίδες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό τον τίτλο «Πληροφοριακό Σύστημα ΚΕΘΕΑ: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης», για να ενημερώσει κοινό και ειδικούς για τον τρόπο με τον οποίο αναβαθμίζεται ο τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγής με τις υπηρεσίες του, αλλά και εκσυγχρονίζεται η διοίκηση και λειτουργία του. 

Στις ημερίδες θα παρουσιαστούν οι στόχοι, ο τρόπος λειτουργίας και τα οφέλη για το κοινό και τον οργανισμό  των εφαρμογών οι οποίες αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του Πληροφοριακού Συστήματος ΚΕΘΕΑ. Σε αυτές, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται  υπηρεσίες ηλεκτρονικής συναλλαγής, τηλεκπαίδευση, τηλεσυμβουλευτική,  ο νέος, ηλεκτρονικός κλινικός φάκελος εξυπηρετουμένων, σύγχρονες εφαρμογές για την υποστήριξη των διοικητικών λειτουργιών του ΚΕΘΕΑ, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών του κ.ά.

Η ημερίδα της Αθήνας θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2015, με ώρα έναρξης τις 10.00 π.μ., στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48). Στη Θεσσαλονίκη η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο OFF CLUB του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, στην οδό Πίνδου 4 στα Λαδάδικα, στις 20 Οκτωβρίου 2015 με ώρα έναρξης τις 11.00 π.μ.

Για περισσότερες Πληροφορίες: Tμήμα Ενημέρωσης ΚΕΘΕΑ, τ. 210 9241993-6, info@kethea. gr