Συναυλία για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Μελίνα Κανά


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 09:30 μ.μ.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκινά τις φετινές του εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών μουσικά και με δύναμη. “Η δύναμη ν’ αλλάζεις” είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάζουν σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται. Μια ευκαιρία χρειάζονται. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι εδώ και δίνει αυτή την ευκαιρία σε όσους την χρειάζονται, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά θα μεταφέρουν μουσικά το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί σε μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια «πειράζοντάς» τα, ευγενικά αλλά με άποψη και αισθητική. 

Σας περιμένουμε όλους εκεί και να ταξιδέψουμε με τις φωνές της Ελένης και της Μελίνας, με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους.

Η συναυλία, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη μας.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ”, “ΓΝΩΣΗ” & “PROSPERUS”.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στη Λάρισα από το 1989 προσφέροντας υποστήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.