Συναυλία αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ


Συναυλία αφιερωμένη στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο πραγματοποιεί το Plaza Ensemble, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις 20:30 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Η συναυλία διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ  και τα έσοδά της θα διατεθούν για την υποστήριξη του δίχρονου Γιαννάκη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το Plaza Ensemble, ο Δώρος Δημοσθένους και η Έλσα Μουρατίδου ερμηνεύουν τραγούδια και μουσική από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, που έχουν τραγουδήσει στα κινηματογραφικά καρέ οι Yves Montand (Les Feuilles Morts), Marlene Dietrich (Lola), Edith Piaf (La foule, La vie en rose) κ.α. καθώς και συνθέσεις δημιουργών όπως οι N. Piovanni, E. Morricone, A. Piazzolla, W. Mertens, N. Rota, Μ. Χατζιδάκις, κ.α. Επίσης θα περιλαμβάνοναται μουσικές και άλλες αναφορές σε ταινίες όπως “La mome”, “Kika”, “Cinema Paradiso”, “Amelie”, “Η ζωή είναι ωραία”, “Γαλάζιος Άγγελος”, “la Dolce Vita”, “8 1/2”, κ.α.

To Plaza Ensemble αποτελούν οι μουσικοί: πιάνο, Θανάσης Μπιλιλής, βιολί, Άκης Αρχοντής ακορντεόν, Κώστας Τσούγκρας, κοντραμπάσο, Γιάννης Πολυμενέρης.

Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ

Ο Σύλλογος οικογένειας και φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με κύριο σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εξαρτήσεις γενικότερα. Μέσα από την κοινωνική δράση των μελών-εθελοντών του στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας (σύλλογοι γονέων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, τοπική αυτοδιοίκηση, κ.α.) σχετικά με ζητήματα εξαρτήσεων, καθώς και για το έργο του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Τέλος, στα πλαίσια ποικίλων εκδηλώσεων ενισχύεται οικονομικά το έργο του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Για πληροφορίες: Βασιλική Γρηγοριάδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ 2310 548675 και 6946327730