Στηρίξτε μας


 

  • Το ΚΕΘΕΑ Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης & Έγκαιρης Παρέμβασης χρειάζεται 1 projector οροφής & 1 laptop  για την αίθουσα όπου πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σε καθηγητές, δασκάλους,  άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με έφηβους, γονείς και μαθητές. Τα εκπαιδευτικά αυτά αφορούν στη πρόληψη και την έγκαιρη παρέμβαση των ουσιοεξαρτήσεων και άλλων παρατατικών συμπεριφορών, τόσο στην οικογένεια όσο και στη σχολική κοινότητα.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2109212304 (γραμματεία) ή στο info@prevention.gr.
  • Η Μονάδα Άμεσης Πρόσβασης Off Club του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ που υποστηρίζει άστεγους ενεργούς χρήστες έχει άμεση ανάγκη για αντρικά υποδήματα Νο 43 – 45, αντρικά εσώρουχα και αντρικά μπουφάν.
    Παρακαλούνται, όσοι μπορούν να προσφέρουν κάποια από τα είδη αυτά, να επικοινωνούν καθημερινά 10.00-16.00 με τον κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου στα τηλέφωνα 210-3301157-9 (εσωτερικό 219).
  • Μπορούν στην εποχή του «ΌΧΙ», «όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» να κάνουν τη διαφορά; Μπορούν τα βιβλία να «γεννήσουν» τραγούδια; Μπορούν 30 επώνυμοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα cd αφιλοκερδώς; Τρεις απαντήσεις. Τρία Ναι. Τα βιβλία «Όλα τα Ναι του κόσμου» και «Δε μ’ αγαπάς, μ’ αγαπάς» (Εκδ. Καστανιώτη) της συγγραφέως και καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Φωτεινής Τσαλίκογλου αποτελούν τη βάση δημιουργίας 11 τραγουδιών και 8 μικρών κειμένων για τη δημιουργία ενός cd (παραγωγή: Platinum Records, διεύθυνση παραγωγής: Μαργαρίτα Μυτιληναίου) τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ και στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του CD στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα, παρουσία των περισσότερων συντελεστών του.