Με τη στήριξή σας, μπορούμε περισσότερα!


Τις ημέρες των γιορτών εκείνοι που δίνουν αγώνα για μία νέα ζωή μακριά από τις εξαρτήσεις έχουν περισσότερο ανάγκη την υποστήριξή σου. Βοήθησέ μας να τους στηρίξουμε άμεσα και αποτελεσματικά, όπου κι αν βρίσκονται. Δώσε τους μία δεύτερη ευκαιρία ενισχύοντας τις θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ.

Κάνε μία δωρεά

  • e-banking
    IBAN: GR4901101170000011729600285
    BIC: ETHNGRAA (για καταθέσεις που γίνονται από το εξωτερικό)
  • τραπεζική κατάθεση στον κεντρικό λογαριασμό δωρεών του ΚΕΘΕΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 117/296002-85. Στην περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε δωρεά σε συγκεκριμένο θεραπευτικό πρόγραμμα του οργανισμού, μπορείτε να δείτε εδώ τα επιμέρους στοιχεία.
  • χρέωση πιστωτικής κάρτας
  • μέσω της πλατφόρμας Donorwiz
  • Εξαργυρώνοντας πόντους από το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών των πιστωτικών καρτών της Alpha Bank

Για να σας αποσταλεί  ευχαριστήρια επιστολή  και βεβαίωση για τη δωρεά σας, συμπληρώστε την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα δωρεάς  (ιδιώτης ή εταιρεία/ φορέας) και στη συνέχεια αποστείλετέ τη στο fundraising@kethea.gr

Άλλοι τρόποι στήριξης

Εμπράγματες δωρεές: Μπορείτε να προσφέρετε δωρεές σε είδη σίτισης, εξοπλισμού, ρουχισμού, παροχή υπηρεσιών κ.α. Επικοινωνήστε στο fundraising@kethea.gr για να σας ενημερώσουμε για τις επείγουσες ανάγκες μας.

Εταιρικά δώρα: Παραγγέλνοντας τα εταιρικά σας δώρα στο εργαστήρι κεραμικής του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ή αγοράζοντας τα από το κατάστημά μας (ΚΕΘΕart, Πίνδου 4, Θεσσαλονίκη).

Μέρος εσόδων από εκδηλώσεις: Μπορείτε να αφιερώσετε μέρος των εσόδων από μία θεατρική παράσταση, προβολή ταινίας, εικαστική έκθεση ή άλλη καλλιτεχνική δράση, προκειμένου να στηρίξετε το έργο μας.

Τυπώστε τα έντυπά σας στο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ + ΧΡΩΜΑ, τη σύγχρονη μονάδα γραφικών τεχνών του ΚΕΘΕΑ, που καταρτίζει επαγγελματικά μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων.