Στήριξέ μας


Η εταιρεία VIOKAR, ανταποκρινόμενη στην έκκληση για αποκατάσταση των ζημιών της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στον Κορυδαλλό, δημιούργησε σελίδα στο facebook με σκοπό τη συγκέντρωση του ποσού των 1.000 ευρώ. Με κάθε like που κάνετε στη σελίδα της VIOKAR, 1 ευρώ πηγαίνει στο λογαριασμό του ΚΕΘΕΑ. Ενισχύστε αυτήν την προσπάθεια προτείνοντας τη σελίδα και στους φίλους σας. Είναι απλό και ουσιαστικό!

Μπορούν στην εποχή του «ΌΧΙ», «όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» να κάνουν τη διαφορά; Μπορούν τα βιβλία να «γεννήσουν» τραγούδια; Μπορούν, εν έτει 2012, 30 επώνυμοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα cd αφιλοκερδώς; Τρεις απαντήσεις. Τρία Ναι.

Τα βιβλία «Όλα τα Ναι του κόσμου» και «Δε μ’ αγαπάς, μ’ αγαπάς» (Εκδ. Καστανιώτη) της συγγραφέως και καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Φωτεινής Τσαλίκογλου αποτελούν τη βάση δημιουργίας 11 τραγουδιών και 8 μικρών κειμένων για τη δημιουργία ενός cd (παραγωγή: Platinum Records, διεύθυνση παραγωγής: Μαργαρίτα Μυτιληναίου), τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ και στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Ενισχύστε την προσπάθειά αυτή, κάνοντας ένα δώρο με νόημα αυτά τα Χριστούγεννα.