Στήριξέ μας


Bravo

Τo ΚΕΘΕΑ λαμβάνει και φέτος μέρος στον θεσμό Bravo, που αποτελεί έναν συστηματοποιημένο κοινωνικό διάλογο με βάση τις πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης οι οποίες αναπτύσσονται στην χώρα μας.

Μετά την περσινή βράβευση του Club Εργασίας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, φέτος το ΚΕΘΕΑ συμμετέχει με δύο πρωτοβουλίες:

1. Την εξειδικευμένη σε θέματα εξαρτήσεων επιστημονική Βιβλιοθήκη του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ  (πυλώνας Bravo Society)
2. Την αναβίωση του Αγροκτήματος του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ (πυλώνας Bravo Market)

Μπορείτε να ψηφίσετε και να βαθμολογήσετε εδώ τις δύο πρωτοβουλίες, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις προσπάθειες του ΚΕΘΕΑ για δικτύωση και αναγνώριση του έργου του.

Ζητούνται εθελοντές

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, με έδρα τον Πειραιά, έχει ανάγκη από εθελοντή γυμναστή για την προπόνηση των ενήλικων μελών της θεραπευτικής του κοινότητας. Η εβδομαδιαία απασχόληση δεν θα ξεπερνά τις 11 ώρες. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό με τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο evi@kethea-nostos.gr, υπόψη της κ. Ε. Μαλάμογλου.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, με έδρα την Καλαμάτα, έχει ανάγκη από εθελοντές καθηγητές για την προετοιμασία των ενήλικων μελών της Θεραπευτικής του Κοινότητας στα μαθήματα γυμνασίου και λυκείου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στη Σπερχογεία απογευματινές ώρες. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό με τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο educ@kethea-kyttaro.gr, υπόψη της κ. Αγγελικής Ταμπάκη.