Στήριξέ μας!


Οι ανάγκες μας 
Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, θεραπευτικό πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχικής απεξάρτησης σε φυλακισμένους και αποφυλακισμένους χρήστες,  έχει ανάγκη   επτά (7) υπολογιστές για την εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη των μελών του στη Θεραπευτική Κοινότητα των Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα Θηβών,  καθώς και ένα (1) αυτοκίνητο για την καθημερινή μετακίνηση του προσωπικού του από την Αθήνα στη φυλακή αυτήν. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2103847700 (γραμματεία) ή στο  info@kethea-endrasi.gr.

Στήριξέ μας με ένα κλικ!

Τους προσεχείς 3 μήνες (Απρίλιος – Ιούνιο), η Jetoil, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα παραχωρήσει μέρος των εσόδων της σε 23 ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, μεταξύ των οποίων και το ΚΕΘΕΑ. 
Ψηφίστε το ΚΕΘΕΑ στο σχετικό σύνδεσμο και προωθήστε την ενημέρωση σε φίλους σας, προκειμένου να αναδειχτεί ο οργανισμός μεταξύ αυτών που θα ενισχυθούν οικονομικά. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν 1 φορά ημερησίως καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας. Παράλληλα, μπορείτε να αναρτήσετε το σχετικό link και στο προφίλ σας στο facebook ή να κάνετε share τη σχετική ανακοίνωση από τη σελίδα του ΚΕΘΕΑ.
Ένα κλικ σας αρκεί για να κάνει τη διαφορά!