Οι STAVENTO τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο


«Veto στην εξάρτηση» βάζουν  οι STAVENTO πραγματοποιώντας μεγάλη συναυλία στις 24 Ιουνίου στο Ηράκλειο με στόχο την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ανοίγοντας την αυλαία των εκδηλώσεων του θεραπευτικού προγράμματος στην Κρήτη  για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης στηρίζει το έργο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την αφιλοκερδή συμμετοχή του και στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις μέσα από τους στίχους  «Πόσο ακόμα θα γυρνάς στα στέκια εκείνα που σ’ έχουνε πικράνει ανήσυχό μου αλάνι, πότε θα βρεις λιμάνι τόση ντροπή δε φτάνει, το κόλπο αφού δεν πιάνει σε τούτο το σεργιάνι …».

Η συναυλία πραγματοποιείται με τις χορηγίες των: Τεχνόπολις, Aegean, Ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Creta Gas AE, Ταβέρνα Πετούσης, News Café.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, 21:15

Τεχνόπολις, Αμμουδάρα Ηρακλείου

Γενική είσοδος: 8 €

Σημεία προπώλησης:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τεχνόπολις, News Café, Βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης», Δισκοπωλείο «Αεράκης», Οικίσκος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη.

ΧΑΝΙΑ: Βιβλιοπωλείο «Πελεκανάκη» – Χάληδων 89, Βιβλιοπωλείο «Επιλογές» -Παπανδρέου 45

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Βιβλιοπωλείο «Γραφή» – Πολυτεχνείου 1

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Αγιοσοφίτης Κων/νος  Progressive.gr – Αποστόλου 2