Σημαντική δωρεά στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ


Η εταιρία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, παρέδωσε στο πρόγραμμα απεξάρτησης 9 δωρεάν τόνους λιπάσματα εξαιρετικής ποιότητας. Τα λιπάσματα θα αξιοποιηθούν στην καλλιέργεια των 2.800 ελαιόδεντρων σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα, τα οποία παραχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Ηρακλείου στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η δωρεά της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ και η τεχνική της υποστήριξη είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία των πολλαπλών στόχων του εγχειρήματος να αξιοποιηθεί από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ η δημοτική περιουσία προς όφελος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Οι ελαιώνες θα προσφέρουν θέσεις εργασίας αλλά και προϊόντα σε Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ για την έμπρακτή στήριξή της, η οποία έρχεται να προσθέσει έναν δυνατό κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης που έχουν δημιουργήσει φορείς και ιδιώτες της Κρήτης, για να στηρίξουν το εγχείρημα αξιοποίησης των ελαιόδεντρων.

Για την αποτελεσματικότερη έκβαση της προσπάθειας, πολύ σημαντικές είναι επίσης οι συμβουλές, η καθοδήγηση και η τεχνογνωσία που προσφέρουν η Ένωση Ηρακλείου και ιδιαίτερα ο Πρόεδρός της κ. Σταύρος Γαβαλάς και ο Αντιπρόεδρός της κ.  Μύρων Χιλετζάκης, καθώς και η Ομάδα Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης  και ο Πρόεδρός της κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί επίσης τη μεταφορική εταιρία Makrigiannakis Logistics για τη δωρεάν μεταφορά των λιπασμάτων στο Ηράκλειο και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΝΟΤΟΣ» για την μεταφορά στην Ιεράπετρα.