Σχολή Γονέων στον Άγιο Νικόλαο με τη συμβολή του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ


Ανανεώνεται η συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, για την ενημέρωση και πρόληψη των εξαρτήσεων.

Στη Σχολή Γονέων που διοργανώνει η Ένωση το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρόνια την παρουσίαση της θεματικής ενότητας που αφορά τα ζητήματα των εξαρτήσεων.

Με άξονες τα στάδια της εξάρτησης και τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτήν, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν έγκυρα, να συζητήσουν και να μοιραστούν σκέψεις και προβληματισμούς.  Οι δύο αυτοί άξονες διατρέχουν όλο το φάσμα των εξαρτήσεων, ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο, καθώς το υπόβαθρο τους είναι κοινό.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, Καπετάν Ταβλά και Μεταμορφώσεως στον Άγιο Νικόλαο, από τον Φεβρουάριο του 2019

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη θεματική ενότητα για τις εξαρτήσεις της Σχολής Γονέων, μπορούν να απευθύνονται στο Enosisgkdagn@gmail.com και στα  τηλ. 6976 204208 (κυρία Μαρία Γάλλου).