Σας ευχαριστούμε που καλύπτετε τις ανάγκες μας!


Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά τα MBS Κολλέγιο Κρήτης, το Ι.Ι.Ε.Κ. CRAFT και το Ωδείο «Μουσική Άποψη» για τη χορήγηση υποτροφιών στα μέλη του.  Επίσης, στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα μέλη της θεατρικής ομάδας ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ για την αφιλοκερδή πραγματοποίηση της παράστασης «Τα κίτρινα γάντια» που είχε στόχο την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος και την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από θέματα εξαρτήσεων. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Συνεταιρισμό Τουριστικών Σκαφών Ελούντας και την εθελόντρια ξεναγό, Μιράντα Σπίθα που έδωσαν την ευκαιρία στα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ να επισκεφτούν και να περιηγηθούν στην Σπιναλόγκα.

To KEΘΕΑ MOSAIC ευχαριστεί την εταιρεία PELIKAN για την παροχή γραφικής ύλης για τα μέλη του. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε υλικά για ντεκουπάζ που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία σελιδοδεικτών, καθώς και γραφική ύλη για τους μαθητές του ΚΕΘΕΑ ΜΟSAIC.

Το προσωπικό και τα μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστούν τους επιχειρηματίες του Πολυχώρου Αγοράς για τη διοργάνωση του Festival Αγοράς. Μέρος των εσόδων δόθηκαν στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ. Επίσης, το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστεί την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. για την ευγενική προσφορά αναψυκτικών και νερών για τις κινηματογραφικές βραδιές (ΣΙΝΕσθηματικές Τετάρτες)  στην αυλή του θεραπευτικού προγράμματος.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ευχαριστεί τον Δήμο Ζακύνθου, τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου. Με τη δική τους συμβολή πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ουσιαστικό δεκαπενθήμερο διακοπών για τη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, το οποίο είχε τόσο ψυχαγωγική όσο και θεραπευτική αξία.

Το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ευχαριστεί θερμά το προσωπικό και τους εθελοντές της Μ.Κ.Ο. «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», που εδώ και 3 χρόνια στηρίζουν έμπρακτα, με συνέπεια και σεβασμό το θεραπευτικό πρόγραμμα. Μέσω της συνεργασίας αυτής φίνονται τρόφιμα, ροφήματα και είδη καθαριότητας και υγιεινής σε άστεγους, φυλακισμένους και αποφυλακισμένους χρήστες.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ευχαριστούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) που δώρισε 4 πλήρεις ενδυμασίες ποδοσφαίρου και 15 μπάλες για την υποστήριξη των ομάδων ποδοσφαίρου των θεραπευτικών προγραμμάτων.

Οι ανάγκες μας

Δωρίστε βιβλία για τη δημιουργία βιβλιοθηκών στο  ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο Βόλο (κα. Ζωή Γιάκα/ 24210 28407) και στο Συμβουλευτικό Σταθμό του  ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ (τηλ. 2610 343400) στις Φυλακές του Αγ. Στεφάνου. Η προσφορά σας σε βιβλία εκτός από σημαντική υλική βοήθεια, είναι και μια ανεκτίμητη ηθική υποστήριξη στην προσπάθειά μας για μια ζωή δημιουργική, υγιή, χωρίς εξαρτήσεις.

Δωρεά χρωμάτων προκειμένου να βαφτεί το κτίριο της θεραπευτικής του κοινότητας ζητά το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ. Συγκεκριμένα, χρειάζονται 7 × 15 κιλά υδρόχρωμα, 250 κιλά πλαστικό χρώμα και 1 σακί στόκος. Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε με την κα. Χάιδω Παπαδημητρίου (τηλ. 2510245835).