Ψηφίζουμε το Web-radio του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ


Υποστηρίξτε. μέσα από την ευρωπαϊκή πλατφόρμα MEDICI, την υποψηφιότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ως κορυφαίας καλής πρακτικής για την άρση του ψηφιακού αποκλεισμού και την κοινωνική ένταξη.

Τι είναι το Strofi Web-radio

Είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που σέβεται την πολυμορφία και αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα βασικά επικοινωνιακά οχήματα του προγράμματος απεξάρτησης εφήβων ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Η οργάνωση, η παραγωγή και η μετάδοση των εκπομπών γίνεται από τα ίδια τα μέλη του προγράμματος με την υποστήριξη έμπειρων επαγγελματιών και εθελοντών.

Το Strofi Web-radio δίνει στους εφήβους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας στον τομέα της ηχοληψίας και της ραδιοφωνικής παραγωγής. Τους επιτρέπει επίσης να εκφραστούν με νέο, δημιουργικό τρόπο σε ένα περιβάλλον με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, κατάλληλο για τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές ηχογραφήσεις.

Tο ΜΕDICI, που διενεργεί την ψηφοφορία, είναι μια διαδικτυακή κοινότητα στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος επιδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με κύριο σκοπό τη χαρτογράφηση του ψηφιακού αποκλεισμού μειονεκτουσών ομάδων πληθυσμού στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρύτερα, αλλά και την ανάδειξη πρακτικών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ψηφίστε το Web-radio του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και βοηθήστε το να αναδειχθεί διεθνώς και να μεταφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, απαιτείται εγγραφή στο portal του MEDICI.
https://digitalinclusion.eu/strofi-web-radio/

Ανάδειξέ το και εσύ με την ψήφο σου!