Το ΚΕΘΕΑ συμμετέχει άλλη μια χρονιά στα BravoSustainabilityAwards, αυτή τη φορά με την πρωτοβουλία του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ «Πας μαΓΗρεύοντας… Κλιματικά γεύματα στην κοινότητα”.
Μαζί με την κοινότητα Our Common Now, το Πρόγραμμα Κλιματικής Μαγειρικής του Ειδικού Γυμνάσιου Θεσσαλονίκης και την Περιβαλλοντική Ομάδα Φοιτητών του ΑΠΘ, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ μαγειρεύει κλιματικά, προωθώντας, δηλαδή, το φαγητό που δεν έχει ζωικά προϊόντα, όπως κρέας, ψάρι, αυγά, γάλα, τυρί κ.ά., που φτιάχνεται από ντόπια προϊόντα και δεν είχε πολλή συσκευασία (π.χ πλαστικό).
Με τον τρόπο αυτόν προστατεύει τον πλανήτη από την κλιματική κατάρρευση και βελτιώνει την υγεία όλων μας.
Η δράση «Πας μαΓΗρεύοντας… Κλιματικά γεύματα στην κοινότητα” υλοποιείται σε εστιατόρια ης Θεσσαλονίκης, σε σχολεία και άλλους κοινωνικούς χώρους της πόλης.
Μπορείτε να ψηφίσετε τη δράση του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στα BravoSustainabilityAwards εδώ:
https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/practices-by-org/ke8ea.151.html?fbclid=IwAR0rwsr-fX93kj-KnPISa57_yebBp3orLGS0-TcELaxN0DFgt2bLZVRn4s4