Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας


Δωρεάν προβολή της ταινίας «Η επιστροφή του Μπεν» του Πίτερ Χέτζις διοργανώνουν το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων «Καραπάντσειο» στις 7 το απόγευμα.

Η ταινία αφηγείται την ξαφνική επιστροφή του εθισμένου στα ναρκωτικά 19χρονου Μπεν στο σπίτι των γονιών την παραμονή των Χριστουγέννων και την προσπάθεια της μητέρας του να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον κρατήσει μακριά από τις ουσίες.

Η προβολή πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.  Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ γύρω από την εξάρτηση και τη σημαντική συμβολή της οικογένειας, αλλά και όλων μας, στην απεξάρτηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Πρόγραμμα:
19:00: Έναρξη
19:15: Προβολή της ταινίας «Η επιστροφή του Μπεν» (2018) του Πίτερ Χέτζις με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Κόρτνεϊ Βανς και Λούκας Χέτζις
21:00: Συζήτηση

Χώρος: Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων, Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι

Διοργανωτές: Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Τηλ. επικοινωνίας: 2310544976 (Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ)