Η Πέμη Ζούνη πρώτη Ανάδοχος του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ!


Η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής Πέμη Ζούνη είναι η πρώτη Ανάδοχος του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ!
 
Η ίδια ανταποκρίθηκε με θέρμη κι ενθουσιασμό στην πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θέλοντας έμπρακτα να συνεισφέρει και να στηρίξει το έργο και τις πολλαπλές δράσεις του Προγράμματος και του Συλλόγου Γονέων.
 
«Η Τέχνη, τονίζει η Πέμη Ζούνη, είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας που οδηγεί στον επαναπροσδιορισμό των αξιών της ζωής. Μόνο που οι καλλιτέχνες πορεύονται σε αυτόν τον δρόμο προστατευμένοι, άρα εκ’ του ασφαλούς. Εσείς, γονείς, παιδιά, θεραπευτές του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ – αλλά και των άλλων Κοινοτήτων – διανύσατε αυτόν τον δρόμο της αυτογνωσίας μέσα στην πραγματική ζωή, πιο επώδυνα και γενναία.

Η σημερινή συγκυρία, συνεχίζει η Πέμη Ζούνη, καλεί όλους μας να αναλογιστούμε τι αξίζει να διαφυλάξουμε, τι αξίζει να προστατεύσουμε. Εσείς μας δίνετε το μήνυμα: διεκδίκηση  της ζωής, μέσα από την αλληλεγγύη. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε τη συμπαράστασή μας. Είμαι δίπλα σας.»
 
Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε η Πέμη Ζούνη μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει τα καθήκοντα της πρώτης Αναδόχου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, που έγινε στο πλαίσιο ημερίδας που οργάνωσε το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ το προηγούμενο Σάββατο στο ξενοδοχείο Χίλτον με τίτλο: «Στην Κρίση απαντάμε  με Αλληλεγγύη-ΟΧΙ στα Ναρκωτικά ΝΑΙ στη Ζωή».

Στην ημερίδα μίλησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ κ. Γεράσιμος Νοταράς, η Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, κ. Κυρατσώ Σκοδρογιάννη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, κ. Δημήτρης Γεωργιάδης, και η Μαριάννα, απόφοιτη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Τη συζήτηση συντόνιζε ο δημοσιογράφος, κ. Κώστας Αρβανίτης.
 
Η Πέμη Ζούνη, ήταν και σήμερα δίπλα μας, συμμετέχοντας στην κραυγή αγωνίας του ΚΕΘΕΑ στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα:
Γραμματεία ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: 210 8822122,
Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: 210 8215294
Γραφείο κ. Πέμης Ζούνη: 210 3224884