Πασχαλινή Αγορά του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σάς προσκαλεί στην Πασχαλινή Αγορά που διοργανώνει από τις 24 έως και τις 30 Απριλίου 2013 στα γραφεία του στα Εξάρχεια (Σολωμού 27). Χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά δώρα φτιαγμένα με γούστο και μεράκι, κουλουράκια και άλλα σπιτικά γλυκά, όλα σε τιμές πολύ χαμηλές, από 3€ μέχρι 15 €.

Εκτός από την αγορά των δώρων σας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου και να γνωρίσετε τα μέλη του από κοντά. 

Ώρες λειτουργίας: από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την ηθική και οικονομική υποστήριξη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, την αφύπνιση της κοινής γνώμης για το πρόβλημα των ναρκωτικών και την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση των σκοπών του. Τα έσοδά του προέρχονται από τις εισφορές των μελών του, τις δωρεές φίλων και τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει, όπως αυτή η πασχαλινή αγορά. Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δημιουργήθηκε το 1989 και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους, 
 
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα συμβάλει στο δύσκολο αγώνα μας κατά των ναρκωτικών.

Πληροφορίες: Σύλλογος Οικογένειας «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» Σολωμού 27, Αθήνα, τηλ: 2103302426, Fax: 210 3302147