Παρουσίαση βιβλίου στο στέκι πολιτισμού του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στον Βόλο


Το στέκι πολιτισμού «Μετα-Μορφώσεις» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα παρουσιάσουν το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη με τίτλο «το Πέρασμα», την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 20:30 στο χώρο του στεκιού πολιτισμού του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στην οδό Μεταμορφώσεως 18Α στον Βόλο.

Την εκδήλωση συντονίζει ο γνωστός συγγραφέας αφηγηματικών και θεατρικών έργων, φιλόλογος και μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων Κώστας Ακρίβος, με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Η ΠΕΝΑ, ενώ σχολιάζουν δημιουργικά τα μέλη της ομάδας ανάγνωσης του στεκιού πολιτισμού. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Το στέκι Πολιτισμού Μετα-μορφώσεις δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και μιας ομάδας ενεργών πολιτών, στοχεύοντας στην επικοινωνία και τη συμμετοχή των ανθρώπων, μέσα από δημιουργικές πολιτισμικές και κοινωνικές δραστηριότητες, ώστε  να αναπτυχθούν προσωπικά και να συμμετέχουν ενεργητικά στη διαμόρφωση εκείνης της κοινωνικής καθημερινότητας που θα είναι πιο κοντά στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Στο χώρο του διαθέτει ανοικτή δανειστική βιβλιοθήκη που λειτουργεί καθημερινά, ενώ λειτουργούν δημιουργικές ομάδες και οργανώνονται εκδηλώσεις.

Διαβάστε για το βιβλίο

Πληροφορίες: Ξενοφώντας Σελπεσάκης, Υπεύθυνος των Μεταμορφώσεων και του Τμήματος Εκπαίδευσης και Έρευνας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

24210-23684, 23439, 6944 903053, educ@kethea-pilotos.gr, fb: Μετα-μορφώσεις