Παρουσίαση βιβλίου στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗΤο
Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και οι «Εκδόσεις Καστανιώτη», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέξη Σταμάτη, με τίτλο «Μπορείς να κλάψεις μες στο νερό;», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Στέκι (Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής). Στην εκδήλωση ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου του μυθιστορήματος. 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αλέξης Σταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ και έκανε μεταπτυχιακά Αρχιτεκτονικής και Κινηματογράφου στο Λονδίνο. Έχει γράψει είκοσι ένα βιβλία (μυθιστορήματα, διηγήματα, βιβλίο για παιδιά, νουβέλες, ποίηση : Ο έβδομος ελέφαντας, Μπαρ Φλωμπέρ,  Αμερικάνικη φούγκα, Μητέρα Στάχτη, Ο Άλκης και ο λαβύρινθος, Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων).

Ο μονόλογός του Τελευταία Μάρθα παίχτηκε το 2008 στο «Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας». Δυο μονόλογοί του με τίτλο Γένεση ανέβηκαν το 2009 στο «Θέατρο Χώρα». Το θεατρικό του έργο Δακρυγόνα παρουσιάστηκε το 2010 στο «Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας», όπου το 2012 ανέβηκε και το θεατρικό του Σκότωσε ό,τι αγαπάς. Έχει αντιπροσωπεύσει πολλές φορές την Ελλάδα σε διεθνή λογοτεχνικά συνέδρια και διδάσκει Δημιουργική Γραφή στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού και στο Μουσείο Ηρακλειδών.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης.

Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό.

Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
: Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής

(Στάση Μετρό: Αττική, Στάση Ηλεκτρικού: Άγιος Νικόλαος).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8640943 (εσωτ. 109), Email: politistiko@kethea-diavasi.gr