Παρουσίαση του CD για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ στον Ιανό


Το συλλεκτικό άλμπουμ «Μια συμφωνία για την ΙΘΑΚΗ» παρουσιάζουν το ΚΕΘΕΑ και η Feelgood Records  στις 13 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιανό. Μαζί τους καλλιτέχνες και συντελεστές του επετειακού CD που έγινε με τη συνεργασία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και του ΚΕΘΕΑ για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ.

Για τη δημιουργία του προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες, τεχνικοί και επαγγελματίες, με στόχο  την ενίσχυση της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης θεραπευτικής κοινότητας για χρήστες ουσιών στην Ελλάδα. Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, η Severine Maquaire και ο Vassilikos συναντούν ένα από τα μεγαλύτερα συμφωνικά σχήματα της χώρας και ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών σε νέες, ανατρεπτικές, ενορχηστρώσεις, υπό τη μουσική διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ.

Το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ταξιδεύει μέσα από τα πολυτραγουδισμένα «Αύγουστος», «Εγώ Μιλάω Για Δύναμη», «Across The Universe», «All Alone Am I/ Μην Tον Ρωτάς Τον Ουρανό», «Όνειρο Ήτανε», «Αν», «Να’σαι Καλά», «Η Δημοσθένους Λέξις», «Να ‘Φευγα», που περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στη συλλεκτική έκδοση.

Η «Συμφωνία Για Την ΙΘΑΚΗ» γιορτάζει τα 30 χρόνια απεξάρτησης και υπογραμμίζει την ανάγκη να κρατήσουμε ανοικτό το δρόμο για την ΙΘΑΚΗ και ζωντανό το όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Feelgood Records.