Παρέμβαση στη Λέρο από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ


Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις πρόληψης του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο νησί της Λέρου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την Τετάρτη 15/05 έως και την Παρασκευή 17/05/19.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και προσωπικό του Hotspot Λέρου και του Κέντρου Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Λέρου (Ledu) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν γύρω από θέματα που αφορούν τις παράνομες ουσίες, το αλκοόλ και εξαρτητικές συμπεριφορές όπως η παθολογική ενασχόληση με το διαδίκτυο.

Παιδιά και ενήλικες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με ενεργή συμμετοχή και ενδιαφέρον για τη θεματολογία των εξαρτήσεων και τη δράση του ΚΕΘΕΑ. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο κλίμα περίπου 90 ενήλικες και 140 παιδιά μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά τις διευθύντριες του 2ου Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του Εσπερινού Γυμνασίου/Λυκείου Λέρου για τη φιλοξενία και τη συνεργασία.

Επίσης, ευχαριστεί την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες για τον συντονισμό των δράσεων καθώς επίσης και τους φορείς και τις οργανώσεις τα στελέχη των οποίων συμμετείχαν στις δράσεις ενημέρωσης.