Παρεμβάσεις ενημέρωσης και πρόληψης τον Απρίλιο


Το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ το μήνα Απρίλιο, μεταξύ άλλων,  διοργανώνει:
Στις 15-21 Απριλίου  παρέμβαση πρόληψης  στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε συνεργασία με την κοινότητα ανιχνευτών των 1ου , 18ου , 26ου και 41ου συστημάτων προσκόπων Αμπελοκήπων. Θα γίνει ενημέρωση του κοινού και η παρέμβαση θα κλείσει με εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της περιοχής των Αμπελοκήπων,  τις οποίες θα διοργανώσουν από κοινού οι συμμετέχοντες στο Στέκι Νέων του ΚΕΘΕΑ και  οι πρόσκοποι.
Στις 17 Απριλίου παρέμβαση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 4ο Λύκειο Χαλανδρίου σε συνεργασία με το ΕΣΥΝ Χαλανδρίου.
Στις 24 Απριλίου και ώρα 17:00-19:00 ομιλία για τις εξαρτήσεις και την πρόληψη, με ελεύθερη είσοδο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, σε συνεργασία με το Δήμο Πεντέλης.
Στη διάρκεια του Απριλίου θα διεξαχθεί επίσης εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 12 ωρών για διευθυντές γυμνασίων, καθώς και πλήθος προγραμματισμένων παρεμβάσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  για μαθητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε πανεπιστήμια, λύκεια και γυμνάσια της Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Απριλίου και για το πώς μπορείτε να διοργανώσετε μια παρέμβαση ενημέρωσης-πρόληψης στην τοπική κοινωνία ή την εκπαιδευτική σας κοινότητα, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ στο 210 9212961, info@prevention.gr