Παραμύθια ενάντια στην εξάρτηση


Βιωματικό εργαστήρι παραμυθιού με το Στέλιο Πελασγό έχει ξεκινήσει στο Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδαγωγούς, γονείς, θεραπευτές, ψυχολόγους αλλά και στους λάτρεις των μύθων και των παραμυθιών. Το εργαστήρι με τίτλο  «Παραμύθια ενάντια στην Εξάρτηση» πραγματοποιείται μια Κυριακή κάθε μήνα από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. Η ημερομηνία πραγματοποίησης για τον επόμενο μήνα είναι η 25η Νοέμβρη.

Λίγα λόγια για τον Δρα Στέλιο Πελασγό

Ξεκίνησε την αναβίωση της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης, της τέχνης του παραμυθά στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1991. Δίνει παραστάσεις και διδάσκει σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και το Λίβανο στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά. Είναι διδάκτωρ παιδαγωγικής με θέμα την πολλαπλή νοημοσύνη και την αφήγηση και συγγραφέας λογοτεχνικών και επιστημονικών βιβλίων. Μεγάλο μέρος του έργου του αφιερώνεται σε εύθραυστες ομάδες ανθρώπων. Το πρόγραμμα του “Παραμύθια ενάντια στην εξάρτηση” εφαρμόζεται πάνω από μια δεκαετία από το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου. Ζει στο Βόλο και στο Πήλιο μαζί με την οικογένεια του, ζώα και δέντρα.

Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής : info@ storytelling.gr – τηλ:6945155340

Το εργαστήρι αφήγησης θα έχει κόστος συμμετοχής

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Σταυροπούλου 29 – Πλατεία Αμερικής, τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 8653960-εσωτερικό 109, e – mail : politistiko@ kethea-diavasi.gr