Πάμε Μαζί: Εκδηλώσεις από το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και σύνθημα το «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ διοργανώνει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ίλιον ανοιχτή εκδήλωση το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στις 18.30-22.00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία και αλληλεπίδραση του προγράμματος απεξάρτησης με την τοπική κοινωνία, η οποία φιλοξενεί ένα από τα Συμβουλευτικά του Κέντρα, μέσα από ενημερωτικές παρεμβάσεις και καλλιτεχνικές δράσεις.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

– Εργαστήρι κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων που θα δίνει στο κοινό  να κατασκευάσουν το δικό τους χειροτύμπανο.

– Καλλιτεχνική δράση ζωγραφικής με ελεύθερη συμμετοχή από το κοινό για τη δημιουργία πανό με κεντρικό μήνυμα το «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ»

– Στις 20.30 τη θεατρική παράσταση «Ποντικέ, ποντικέ!», βασισμένη στο παραμύθι “Les deux souris” του Henri Gougaud σε μετάφραση της Λίλης Λαμπρέλλη, από το θεατρικό εργαστήρι της Εναλλακτικής Κοινότητας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που λειτουργεί με την καθοδήγηση της εμψυχώτριας Λίλιας Δημαράκη. Το εργαστήρι αξιοποιεί τεχνικές συνόλου και θεάτρου της επινόησης και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία της ομάδας.

– Στις 21.00 μουσικό δρώμενο με θέμα «Τραγούδια του κόσμου» από την «ΚΡΟΥΣΤΩΔΙΑ» του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, μαζί  με τον Κώστα Κωνσταντάτο and friends.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και παράλληλα με τις δράσεις θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό του προγράμματος αλλά και πωλητήριο με έκθεση χειροποίητων μουσικών οργάνων, κατασκευασμένων στο ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες:  210 3300779