«Όρνιθες» από την ομάδα ΚΕ-ΘΕΑΣΙΣ του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε Χανιά και Ρέθυμνο


Τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη ανεβάζει η θεατρική ομάδα «ΚΕ-ΘΕΑΣΙΣ του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου):

  • την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στα Χανιά στο Θέατρο των Λενταριανών, στις 21:00, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας.
  • και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στο Ρέθυμνο στο Θέατρο Ερωφίλη, στις 21:00, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

Η παράσταση ανεβαίνει με την εθελοντική υποστήριξη της ηθοποιού και μουσικού Φαίης Ψωμαδάκη και πλαισιώνεται με πρωτότυπη μουσική που σύνθεσε αποκλειστικά για το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ο τραγουδοποιός και εθελοντής του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων Λεωνίδας Μαριδάκης. Η χορευτική σύνθεση και κινησιολογία έγιναν από την εθελόντρια του Κέντρου χορογράφο Νατάσα Πορτάλιου.

Οι «Όρνιθες» είναι η ιστορία αναζήτησης ενός κόσμου όπου τα ανθρώπινα ιδανικά ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους αξία. Μια αναζήτηση που θυμίζει την προσπάθεια απεξάρτησης, την οικοδόμησης, δηλαδή, μιας νέας ζωής με νόημα και αξίες

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).