“Όμως πεινούσα για ζωή” από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα


Θεατρικό δρώμενο με τίτλο “Όμως πεινούσα για ζωή” θα παρουσιάσει ομάδα μελών του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου (στις 13:30) στον πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα, μπροστά από το Ξενοδοχείο “Divani Palace Larissa”.

Το θεατρικό δρώμενο θα παρουσιαστεί μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδας και της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Νομού Λάρισας, στο πλαίσιο των 8ων Πανελληνίων Σεμιναρίων Διδακτικής της Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), τα οποία θα διεξαχθούν στη Λάρισα.

Τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ μέσα από ομαδικές διεργασίες ασχολήθηκαν με εργαλεία των σύγχρονων παραστατικών τεχνών. Η θεματική που επεξεργάστηκαν αφορούσε την παρατήρηση του εαυτού μέσα από τη σχέση με τους άλλους, τη θέση την οποία υιοθετεί κανείς απέναντι στις προκλήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας και την προσωπική ενεργοποίησης για την αλλαγή στάσης ζωής. Η διαδικασία αξιοποίησε τις προσωπικές αναζητήσεις και τις σκέψεις των μελών της ομάδας, οδηγώντας στο μικρό θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Όμως πεινούσα για ζωή».

Το δρώμενο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με το «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ.  Το συντονισμό του δρώμενου έχουν η Δέσποινα Μπουνίτση, Καλλιτεχνική Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Ζωής, και η Δρ. Έλενα Μπάρδα, Κοινωνική Επιστήμονας.