Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και η ομάδα Playback ΔΕΚΑ “Κάτω από τη Γέφυρα”


Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ διοργανώνει  την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 20:00 μ.μ  παράσταση της Ομάδας Playback ΔΕΚΑ στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα»(Ζαΐμη και Γιαννοπούλου – Πλατεία ηλεκτρικού σταθμού Ν. Φαλήρου).

Ας ανακαλύψουμε μαζί γιατί λέμε άραγε ιστορίες:

«Για να μας νιώσουν και να μας αγαπήσουν; Για να ενωθούμε με τους άλλους ή να ξεχωρίσουμε απ΄τους άλλους; Για να ανακαλύψουμε την αλήθεια ή να την κρύψουμε; Για να βρούμε μια ταυτότητα και να νιώσουμε δύναμη; Για να ονειρευτούμε ίσως;»

Eίσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για  το Playback θέατρο

Το Playback είναι ένα είδος θεάτρου εμψύχωσης που συνδυάζει το σωματικό θέατρο με τη τεχνικές που προκύπτουν από τη δραματοθεραπεία, το ψυχόδραμα και το κοινωνικό θέατρο.

Το Playback αποτελεί ένα θεατρικό δρώμενο κατά το οποίο ένας θίασος ειδικά εκπαιδευμένων ηθοποιών αναλαμβάνει να αναπαραστήσει ιστορίες και αφηγήσεις των θεατών. Η επικοινωνία μεταξύ θεατών και ηθοποιών γίνεται με τη βοήθεια ενός συντονιστή- σκηνοθέτη που είναι παρών στο δρώμενο και αντλεί θεματικό υλικό από το κοινό για να το αναπαραστήσουν οι ηθοποιοί μέσω αυτοσχεδιασμού.

To KEΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ευχαριστεί θερμά για την κοινωνική τους ευαισθησία και την υποστήριξη στο έργο του:

  • την κ. Λίλα Μουτσοπούλου, σκηνοθέτιδα-ηθοποιό και συντονίστρια της ομάδας ΔΕΚΑ
  • τους ηθοποιούς της Ομάδας ΔΕΚΑ
  • τον κ. Νίκο Δαφνή και τον Θεατρικό Οργανισμό “Κάτω απ΄τη Γέφυρα” για τη διάθεση του θεάτρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράσταση.