Όλα τα “ναι” του κόσμου


Μπορούν στην εποχή του «ΟΧΙ», «όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» να κάνουν τη διαφορά; Μπορούν τα βιβλία να «γεννήσουν» τραγούδια; Μπορούν 30 επώνυμοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα cd αφιλοκερδώς; Τρεις απαντήσεις. Τρία Ναι.

Και ακολουθούν κι άλλα: Τα βιβλία «Όλα τα Ναι του κόσμου» και «Δε μ’ αγαπάς, μ’ αγαπάς» της συγγραφέως και καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Φωτεινής Τσαλίκογλου αποτελούν τη βάση δημιουργίας 11 τραγουδιών και 8 μικρών κειμένων για τη δημιουργία ενός cd.

Σε μια συγκυρία όπου είναι έντονη η ανάγκη της θετικής ενέργειας και της κοινωνικής συνοχής, οι συντελεστές του cd  πήραν την  πρωτοβουλία να διαθέσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις στο ΚΕΘΕΑ και στο Σωματείο «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος».  

Η στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη δίνει ρίμα και ρυθμό στο λόγο, ο νέος συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης αναλαμβάνει τις ενορχηστρώσεις και η παραγωγός ραδιοφώνου Μαργαρίτα Μυτιληναίου υπογράφει την παραγωγή του δίσκου στον οποίο συμμετέχουν εξαιρετικοί συνθέτες, τραγουδιστές και ηθοποιοί.

Συμμετέχουν

Τάνια Τσανακλίδου, Παναγιώτης Τσεβάς, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ρένη Πιττακή, Ηρώ, Κώστας Λειβαδάς, Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Γιώτα Νέγκα, Haig Yazdjian, Μπέτυ Βαλάση, Θανάσης Αλευράς, Νικόλας Μεταξάς, Γιούλικα Σκαφιδά, Φιλοθέη Μωρίκη, Μιχάλης Κωτσόγιαννης, Κάτια Δανδουλάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Καίτη Κωνσταντίνου, Δήμητρα Γαλάνη, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κείμενα: Φωτεινή Τσαλίκογλου
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Ενορχήστρωση: Θέμης Καραμουρατίδης
Παραγωγή: Platinum Records
Διεύθυνση Παραγωγής: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης – Βαγγέλης Σαπουνάς, “Subway studios”
Graphic designer: Νότης Χριστοδούλου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Μελωδία 99.2
www.protagon.gr