Νέο site για τις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ


Νέα ιστοσελίδα με σχεδιασμό που προσφέρει βέλτιστή εμπειρία πλοήγησης από κάθε τύπο συσκευής διαθέτει το επιστημονικό περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ του ΚΕΘΕΑ. Στη νέα ιστοσελίδα www.exartiseis.gr οι επισκέπτες μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην ύλη όλων των προηγούμενων τευχών του περιοδικού και να διαβάζουν πρωτότυπες ερευνητικές δημοσιεύσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης υλικού ανά τεύχος, ανά συγγραφέα και ανά ενότητα.  Περιλαμβάνει νέα και ενημερώσεις για επιστημονικά συνέδρια και συναντήσεις, καθώς και ηχητικά αποσπάσματα από τα webinar του ΚΕΘΕΑ που καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων στο πεδίο των εξαρτήσεων. Προσφέρεται επιπλέον η δυνατότητα υποβολής ερευνητικών εργασιών για δημοσίευση στο περιοδικό.

Οι ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ αποτελούν εξαμηνιαία έκδοση του ΚΕΘΕΑ με τη διαρκή συνεργασία του Addiction, μίας από τις εγκυρότερες διεθνείς επιστημονικές περιοδικές εκδόσεις στο χώρο των εξαρτήσεων. Εκδίδονται από το 2002 συμβάλλοντας στη δημιουργία προϋποθέσεων για γόνιμο διάλογο ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, τους επαγγελματίες του χώρου και τους πολιτικά υπεύθυνους για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.