Ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα


Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Χωρίς εσένα αποκλείεται


Συναυλία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με τον Μπάμπη Στόκα

Συμμετέχει ο Κώστας Παρίσης (ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ)

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

ΛΑΡΙΣΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, 9:30 μ.μ.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διοργανώνει μεγάλη συναυλία στη Λάρισα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Με τον τρόπο αυτόν στέλνει μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη των εξαρτημένων

Για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ θα τραγουδήσει ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες τραγουδοποιούς. Με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει στο χθες και στο σήμερα. Μας συνεπαίρνει με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες. Μαζί του θα είναι και ο Κώστας Παρίσης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Το σκοτάδι του ενός, δύο μαζί το κάνουν φως… τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και θα μας ταξιδέψει παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκό, από το χθες μέχρι το σήμερα!

Μαζί του παίζουν οι μουσικοί:

·         Δημήτρης Καρασούλος – Κιθάρες

·         Χάρης Χαραλάμπους – Μπάσο

·         Γιώργος Παχής – Μπουζούκι, Μαντολίνο, Μπαγλαμά

·         Αλέξης Σταυρόπουλος – Τύμπανα

·         Δημήτρης Μπέλλος – Πλήκτρα, Πιάνο

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος

 

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση: 8€, στα Βιβλιοπωλεία ΠΑΙΔΕΙΑ &
FLASH – ΚΑΛΤΣΑΣ & στο Καφέ ΚΛΙΜΑΞ.

      Management/Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music