Μουσικό «Όνειρο στην καταιγίδα» από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ


Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ μετέτρεψαν την «καταιγίδα» του Covid-19 σε μουσικό «όνειρο». Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής του προγράμματος, με τη διαδικτυακή καθοδήγηση της συγγραφέως Μαρίας Δασκαλάκη, έγραψε στίχους και η Ομάδα Μουσικής Δημιουργίας συνέθεσε μουσική, με την εξ αποστάσεως καθοδήγηση του μουσικού Γιάννη Τσιλογιάννη. Αποτέλεσμα το τραγούδι «Όνειρο στην καταιγίδα» που ερμηνεύουν μέλη του προγράμματος, ο Στέλιος, ο Μανώλης και ο Ιάσωνας, μαζί με τον Γιάννη Τσιλογιάννη. Την ηχοληψία ανέλαβε ο Νίκος Δασενάκης.

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Σπανάκη και ο οπερατέρ Κώστας Καστανάκης ανέλαβαν τη δημιουργία του βίντεο, στο οποίο χόρεψε η αέρινη Ελεάννα Πυροβολάκη. Μαζί της εμφανίζονται μέλη της θεραπευτικής Κοινότητας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, που είχε τον συντονισμό της όλης προσπάθειας, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό των μελών του προγράμματος κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Ακούστε το τραγούδι: