ΜΩΣΑΪΚΟ 


Το ΚΕΘΕΑ MOSAIC παρεμβαίνει  από το 2003 με δράσεις ένταξης στο πληθυσμό των μεταναστών και προσφύγων τόσο στο επίπεδο της θεραπείας απεξάρτησης όσο και στο επίπεδο της διαπολιτισμικης συμβουλευτικής μη εξαρτημένων. Κύρια συστατικά αυτής της προσπάθειας είναι η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο, η διαπολιτισμική ομάδα του προσωπικού και οι εθελοντές του οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές χώρες.

Με αφορμή την Ημέρα του πρόσφυγα, 20 Ιουνίου, αλλά και την Ημέρα κατά των ναρκωτικών,  26 Ιουνίου, το ΚΕΘΕΑ Mosaic διοργανώνει  εκδήλωση, αναδεικνύοντας υποστηρικτικές του δράσεις, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς που υποστηρίζουν τον άνθρωπο. Στόχος της εκδήλωσης αυτής, είναι η ανάδειξη του ανθρώπινου αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή που ο καθένας δικαιούται.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση με πολλά δρώμενα. Δρώμενα που προάγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και σέβονται την αρχέγονη ανάγκη των ανθρώπων να πορευτούν για μια καλύτερη ζωή. Οι συμμετέχοντες απαντούν στο όποιο πρόβλημα με δράσεις ζωής, μετατρέποντας την ανθρώπινη  ευαλωτότητα σε ανθεκτικότητα και σε δύναμη υπέρβασης του ανθρώπινου πόνου.

Ομιλίες και καλλιτεχνικές δράσεις, θα συνθέσουν το ΜΩΣΑΪΚO ( Mosaic) που θέλουμε να δημιουργήσουμε στις 24 Ιουνίου και ώρα 19:00 μμ στο Θέατρο “Εμπρός” στην οδό Ρήγα Παλαμήδου 2 στου Ψυρρή.

Η Είσοδος Ελεύθερη και η  παρουσία σας σημαντική.

Συμμετέχοντες:
ΚΕΘΕΑ ΜOSAIC, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Πολιτιστικό Κέντρο “ΑΝΑΣΑ”, Ομάδα ΜΟΡΦΕΑΣ, “ΕΣΤΙΑ” Ξενώνας Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων – ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΕΘΕΑ MOSAIC
Μαγνησίας 28 & Ζολιώτη 2 -Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8257164/ 8256944