Μια παράσταση για το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ


Παράσταση για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ πραγματοποιεί στην Πάτρα το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της Πολυφωνικής. «Ο Φωταγωγός» του Σπύρου Γαλαίου θα παιχτεί στο θέατρο Λιθογραφείον, με τρεις παραστάσεις στις 1και 2 Μαρτίου 2015. Τα έσοδα θα διατεθούν στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ το οποίο υποστηρίζει εξαρτημένους εφήβους και νεαρούς ενήλικες και οικογένειές τους.

«Ο Φωταγωγός» είναι ένα έργο που ανήκει στο νεορεαλιστικό κύμα της σύγχρονης θεατρικής συγγραφής, βασισμένο στην αλήθεια της ζωής που κυλάει δίπλα μας και μέσα μας. Μια καθημερινή ιστορία με δομικά στοιχεία: τον ενθουσιασμό και την ανάγκη για δράση των νέων παιδιών αλλά και την εντιμότητα της τρίτης ηλικίας. Μια κραυγή που καταδικάζει όλους όσοι θυσιάζουν τις αξίες και την ίδια τη ζωή στο βωμό του χρήματος. Μια κραυγή ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Συντελεστές:
Μάνα: Ολυμπία Τασακοπούλου, Γιος: Διονύσης Τουλιάτος,
Νεαροί: Κων/νος Βλαχογιάννης, Νίκος Διαμαντόπουλος, Σταύρος Μουστρούφας, Σπύρος Πλακογιαννάκης, Ιάσονας Πανέτας-Φελούρης, Κων/νος Σολωμός
Βίντεο: Γιάννης Παππάς
Αφίσα: Αθανασία Παπασταύρου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου
Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου
Θέατρο Λιθογραφείον

Μέρες και ώρες παραστάσεων:

Κυριακή 1 Μαρτίου (απογευματινή 6:30μμ και βραδινή 9μμ)
Δευτέρα 2 Μαρτίου (βραδινή 9μμ)

Γενική είσοδος 7 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων: ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ καθημερινά πρωί και απόγευμα, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248, κα Παπασταύρου και ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, τηλ. 2610 343.400, κα Ελευθερία Παππά.