#ΜένουμεΜεΤηνΟικογένεια


Ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα #ΜένουμεΜεΤηνΟικογένεια διοργανώνουν για το διάστημα 15 Απριλίου έως και 15 Μαΐου 2020 τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΣΕΙΡΙΟΣ», με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας τους και σε συνεργασία με τα προγράμματα οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

#ΜένουμεΣπίτι και σκεφτόμαστε δημιουργικά: Τι είναι για μένα η οικογένεια;

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός στους ενήλικες-μέλη μιας οικογένειας: από τις πολυμελείς έως και τις μονογονεϊκές, από οικογένειες εξ αίματος είτε οικογένειες που ορίζονται από άλλα χαρακτηριστικά, από αυτές που είναι συγκεντρωμένες σε ένα σπίτι έως αυτές που είναι διάσπαρτες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ή του κόσμου, από και έως ό,τι μπορεί να εμπεριέχει την έννοια της οικογένειας για τον καθένα από εμάς!

Στόχος του διαγωνισμού είναι η αποτύπωση της σημασίας της οικογένειας στην καθημερινότητά μας και στη ζωή μας μέσα από τη ματιά τόσο των ενηλίκων όσο και των ίδιων των παιδιών.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον “Σείριο” και της ενασχόλησής τους με θέματα που απασχολούν τις οικογένειες, συμβάλλουν στην αρτιότερη διεξαγωγή και προώθηση της δράσης.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό θα βρείτε εδώ:

https://www.kp-seirios.gr/diagonismos-fotografias/