Μεγάλη συναυλία με τον GUS G από το ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη, 26/6/14


Μεγάλη συναυλία με special guest τον κορυφαίο κιθαρίστα της heavy metal GUS G διοργανώνουν στις 26 Ιουνίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στη Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο. Κεντρικό σύνθημα της βραδιάς «Η δύναμη ν’ αλλάζεις». Η δύναμη των ανθρώπων να αλλάζουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, να αφήνουν πίσω τους εξαρτήσεις και εθισμούς, όταν τους δίνουμε την ευκαιρία. Μια συναυλία ενάντια στα  στερεότυπα και τους μύθους που  κρατούν τους ανθρώπους στο περιθώριο.

Από τις 8 μμ στην Αποθήκη 8 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης παίζουν για τη δύναμη των ανθρώπων να αλλάζουν οι SHOTGUNZ, LOST BOYS, PRASSEIN ALOGA, HARD ROSE, ΛΟΥΔΙΑΣ, Aβιά + Ν. Κατικαρίδης  και ως special guest  o παγκοσμίου φήμης Θεσσαλονικιός κιθαρίστας GUS G.

Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές θα συγκεντρώνουν φάρμακα, ρούχα και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου  κοινωνικών φορέων της πόλης. 

Η συναυλία πλαισιώνεται από εκθέσεις ζωγραφικής, κεραμικής και γυαλιού, θεατρικά δρώμενο,  ποδηλατοδρομία και χοροακροβατικό δρώμενο από την ομάδα της  Όλγας  Δελιάκη (ΤΕΦΑΑ  του ΑΠΘ).

Η συναυλία πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα συμμετάσχουν επίσης με ενημερωτικά περίπτερα το Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων  ΙΑΝΟΣ του ΨΝΘ, το PRAKSIS και το ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, TV 100, FM 100, JAZZ BLUES ROCK, LIME RADIO, R1