Ο Μάνος Πυροβολάκης τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ


Με κεντρικό μήνυμα «Η δύναμη ν’ αλλάζεις», το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ πραγματοποιεί συναυλία με το Μάνο Πυροβολάκη την Τρίτη 18 Ιουνίου στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας.

Με όχημα τη μουσική  το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ επιχειρεί να «ενώσει χρόνους, τόπους κι ανθρώπους, να ζεστάνει, να αφυπνίσει, να διασκεδάσει, να συγκινήσει και να λυτρώσει».

Πιλότοι σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι ο προερχόμενος από την Κρήτη Μάνος Πυροβολάκης, ο βολιώτης Απόστολος Βαλαρούτσος και η βολιώτισσα Βασιλική Καρακώστα συνοδευόμενη από τους Δαίμονες των Εγχόρδων, καλλιτέχνες που ο καθένας με τον τρόπο του καταφέρνουν να χρωματίζουν τους ήχους και τις φράσεις τους, αγγίζοντας τις ψυχές μας.

Μια μουσική συνάντηση, φροντισμένη από καταξιωμένους και ταλαντούχους δημιουργούς και ερμηνευτές, που θα μας ταξιδέψει, θα ομορφύνει τη νύχτα μας και θα μας αφυπνίσει, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: η κοινωνική αλληλεγγύη είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού. Σημασία έχει να βρίσκεις τη δύναμη να αλλάζεις, να προχωράς και να συμπαρασύρεις και τους άλλους προς τα εμπρός. Όπως λέει και ο στίχος του τραγουδιού και σε πείσμα των σημερινών καιρών «γιατί ότι κι αν πάρουν εγώ έχω την ψυχή μου».

To Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας είναι όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στο δισκοπωλείο Classic, στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δίαυλος και στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου στο Βόλο και Γράμματα στη Ν. Ιωνία.

Ημερομηνία: Τρίτη 18 Ιουνίου
Τόπος: Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας
Ώρα έναρξης: 9.30μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 8€

Περισσότερες πληροφορίες: ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ 24210 23439, info@kethea-pilotos.gr