Ο Μανώλης Φάμελλος καλεσμένος στην εκπομπή του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ


“ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ” απ΄ τον ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟ

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στη 13.00, στους 103,7, του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά και μέσω διαδικτύου στο site: http://www.ert.gr/deytero

“Κάποιος στο δρόμο σκόνταψε σε μια πέτρα γυρνώντας απ΄ τη δουλειά του
κι όταν τη σήκωσε στο φως τί να δει ήτανε η καρδιά του”.

Στίχοι από τραγούδι του ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ, τραγουδιστή, τραγουδοποιού, στιχουργού, διασκεδαστή, διασκευαστή, του δημιουργού που τα τελευταία 23 χρόνια έχει σημαδέψει, όσο λίγοι, την ελληνική μουσική.

Ο καλεσμένος των παιδιών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με τους “Απέναντι”, συνέχισε με τους “Ποδηλάτες” και κατηφόρισε στην Αθήνα διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία στη δισκογραφία μόνος του, αλλά και με λίγη βοήθεια απ΄ τους φίλους του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ, ένας καλλιτέχνης που σχοινοβατεί ανάμεσα στο έντεχνο, το ροκ, το παραδοσιακό, ανάμεσα στο μελαγχολικό και το ειρωνικό, ανάμεσα “Στου Μύθου την Κλωστή” και την “Φωτεινή Επιγραφή”.

Αυτή την Κυριακή ο Στέλιος και η Χριστίνα θα συζητήσουν με τον ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟ για την ακμή και την παρακμή, τον Σαββόπουλο, τον Τσιτσάνη, τον Αττίκ, για το “Τι υπάρχει πιο Πέρα”, για το “Θαύμα που δεν Κρύβεται”, τις εξαρτήσεις, αλλά και την απεξάρτηση, όπως αυτή βιώνεται σε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα εφήβων του ΚΕΘΕΑ.

Μια εκπομπή γεμάτη από τα υπέροχα τραγούδια του ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ που σαν παιδιά τα στέλνει έξω στον κόσμο να μας συντροφεύουν και παίρνοντάς μας από το χέρι να μας πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω….

Να είστε όλοι εκεί!

Παραγωγός : Γιάννα Τριανταφύλλη

Για περισσότερες πληροφορίες ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: 210 8822122