Ξεκινά ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ


Το δικό του Σύλλογο Οικογένειας απέκτησε το νέο και αναπτυσσόμενο πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ με έδρα την Καλαμάτα.  Ο νέος  Σύλλογος έρχεται να προστεθεί στους 11 Συλλόγους με 10.000 περίπου μέλη που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα για την πολύπλευρη υποστήριξη των προγραμμάτων απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ.

Βασικοί στόχοι του Συλλόγου είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία και να προβάλλει το έργο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, να το υποστηρίζει με την εξεύρεση πόρων, να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη γύρω από το πρόβλημα της εξάρτησης και να συμβάλλει στη διαμόρφωση της πολιτικής για τα ναρκωτικά με τη δημόσια τοποθέτησή του σε σημαντικά θέματα.

Στις δράσεις του περιλαμβάνεται η υποστήριξη των μελών του αλλά και ευρύτερα ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης, καθώς και η υποστήριξη των μελών του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ που βρίσκονται στη φάση της κοινωνικής επανένταξης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή για τη συμμετοχή σας στο Σύλλογο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2721110344, φαξ 2721110345, email sylloikokyttaro@gmail.com.