Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ βάζει γκολ στη ζωή


Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 18.00 στο Γήπεδο του Απόλλωνα «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ οργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου, για να γιορτάσει μαζί με εσάς 25 χρόνια δράσης, κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής συνανα-στροφής.

Έχοντας υποστηρίξει, στην 25χρονη διαδρομή του, περισσότερους από 3.787 έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους, συνεχίζει να υποδέχεται και να στηρίζει εφήβους από 13 έως 21 ετών που μαζί με τους δικούς τους βρίσκουν στην Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ μια ανοιχτή αγκαλιά. Το πρόγραμμα παρέχει υπηρεσίες δωρεάν, χωρίς υποκατάστατα και χωρίς λίστες αναμονής.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Ευχαριστούμε τις ομάδες: της ΕΡΤ μεικτή ομάδα τύπου, του Συλλόγου Εργαζομένων ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Στο τουρνουά θα συμμετέχει και ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής φίλος της ΣΤΡΟΦΗΣ ο Νίκος Βαμβακούλας.

Το ποδόσφαιρο είναι  το αγαπημένο άθλημα της ΣΤΡΟΦΗΣ, γιατί είναι ένα σπορ ομαδικό, στηρίζεται στη συνεργασία, στη συλλογικότητα και απαιτεί να αγωνίζεσαι σκληρά για να φτάσεις στο τέρμα, στο στόχο!

Σας περιμένουμε όλους, στις 20 Ιουνίου στη Ριζούπολη, στη φιλόξενη έδρα του Γ.Σ. Απόλλωνα, γιατί μαζί με εσάς το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας του
  
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi