Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην Κέρκυρα


Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία γύρω από τα θέματα της εξάρτησης. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Κέρκυρας στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης.

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 18.00 διοργανώνεται συναυλία με τη «μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ» που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε εκδηλώσεις και αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Η συμβολή του σχολείου, της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ.»

Και στις δύο εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ευχαριστεί θερμά όλους τους όσοι ενεπλάκησαν στη διοργάνωση και την υλοποίηση της παρέμβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi