ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ: Ραδιοφωνική εκπομπή για την οικογένεια


Τη Δευτέρα 22 Μαΐου, 15.00 -17.00 το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Web Radio Strofi www.kethea-strofi.gr/webradio.php φιλοξενεί  τη διευθύντρια του Αθήνα 98,4 κ. Μαργαρίτα Μυτιληναίου σε μια εκπομπή αφιερωμένη στην “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ”.

Τι σημαίνει οικογένεια; Η οικογένεια είναι οι γονείς, τα αδέρφια, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, τα ξαδέλφια, οι θείοι, οι θείες; Οικογένεια είναι φωτογραφίες, διάσπαρτες εικόνες, αναμνήσεις, συναισθήματα, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον μας; Οικογένεια είναι όλα αυτά αλλά και πολλά περισσότερα αν μιλάμε, όπως σε αυτήν την εκπομπή, για τη μεγάλη οικογένεια της ΣΤΡΟΦΗΣ!

Γιατί μέσα στην οικογένεια του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  χωράνε όλες οι  οικογένειες των εφήβων και των νέων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση ουσιών. Εδώ χαράσσεται η πορεία της καθαρής ζωής, εδώ οι λύσεις στις εξαρτήσεις, εδώ το νοιάξιμο, η στοργή, η υποστήριξη, τα όρια και πώς τα εμπόδια που κάποτε φάνταζαν αξεπέραστα χαμηλώνουν και σταδιακά εξαφανίζονται. Γιατί η χρήση ουσιών αφορά όλη την οικογένεια και όλη η οικογένεια θα παλέψει ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους άλλους γονείς και τα αδέλφια, για να βγει από τον φαύλο κύκλο της εξάρτησης, βρίσκοντας στήριγμα και κατανόηση στη δύσκολη πορεία της απεξάρτησης.

 

Στη διάρκεια της εκπομπής μπορείτε να στέλνετε μηνύματα και ερωτήματα στο mail του σταθμού: radio@kethea-strofi.gr

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Τετάρτη 24/05/2023, 15.00-17.00.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή, μπορείτε να πάρετε με την πλοήγησή σας στους παρακάτω ιστότοπους:

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1553

http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php,

 

Ακούστε παρακάτω τα spot: