Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ επιστρέφει στην Ελληνική Ραδιοφωνία


Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ επιστρέφει στο φιλόξενο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ΕΡΤ με στόχο την ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας γύρω από τα θέματα της εξάρτησης. Από τις 10 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή  στις τρεις το απόγευμα η ραδιοφωνική ομάδα του θεραπευτικού προγράμματος  θα μας κρατάει συντροφιά στις συχνότητες 91,6 και 105,8 της ΕΡΑ και διαδικτυακά στο http://webradio.ert.gr/proto.

Μια ημίωρη ζωντανή εκπομπή με οικοδεσπότες τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ, εκλεκτούς  καλεσμένους, επώνυμους και ανώνυμους, με ανοιχτή επικοινωνία με τους ακροατές και την πρόθεση των ανθρώπων του Θεραπευτικού Προγράμματος να απαντούν σε ερωτήματα μέσα από τη γνώση και την εμπειρία τους.

Με αγάπη, χαρά, όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Με πίστη στην αλλαγή, στα όνειρα, την ελπίδα, την αλληλοβοήθεια, την αξία της «καθαρής ζωής».

Η επόμενη εκπομπή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 με καλεσμένους τις “Μέλισσες”. Για μία ώρα  θα συζητήσουν ζωντανά για δημιουργία, επιτυχίες και αποτυχίες, στόχους και προκλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi, www.twitter.com/ketheastrofi