Το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ εκτυπώνει τον Φάκελο της Κύπρου  


Από τις μηχανές του ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ στα χέρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας βρέθηκαν στις 24 Οκτωβρίου οι 4 πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου.

Η εκτύπωση του βαρυσήμαντου ιστορικού αυτού έργου, με απόφαση της Βουλής των Ελλήνων και τη σύμφωνη γνώμη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανατέθηκε στο λιθογραφείο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ.

Ο Φάκελος της Κύπρου,  που περιλαμβάνει απόρρητα έγγραφα, πρακτικά εξεταστικών επιτροπών και πορίσματα για μια από τις πιο δραματικές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, θα έχει συνολική έκταση 32 τόμων. Η επεξεργασία τους από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και η έκδοσή τους θα ολοκληρωθεί τμηματικά τα επόμενα 2,5 χρόνια. Oι πρώτοι 4 τόμοι με το πλήρες περιεχόμενό τους έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Η παραγωγή της έκδοσης αποτελεί σημαντική στιγμή στην 29χρονη πορεία  της μονάδας γραφικών τεχνών του ΚΕΘΕΑ, που όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ιδρυμάτων, φορέων και εταιρειών με την υψηλή ποιότητα των εργασιών της και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ, είναι μια σύγχρονη, παραγωγικά καθετοποιημένη λιθογραφική μονάδα υψηλών προδιαγραφών όπου κτυπά δυνατά η καρδιά της απεξάρτησης.  Έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε μέλη θεραπευτικών προγραμμάτων και να ενισχύει τον προϋπολογισμό του ΚΕΘΕΑ, αποτελώντας μια μοναδική στο είδος της μονάδα για τα ελληνικά δεδομένα.

Το λιθογραφείο του ΚΕΘΕΑ είναι πιστοποιημένο για διασφάλιση ποιότητας στο σύνολο των εργασιών του με ISO 9001:2015 από τον TUV HELLAS, καθώς και για την προέλευση και ορθή περιβαλλοντική διαχείριση του χαρτιού εκτύπωσης (FSC – Forest Stewardship Council).  Απασχολεί 23 εργαζομένους, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. Βρίσκεται δίπλα στη Θεραπευτική Κοινότητα ΙΘΑΚΗ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και αναλαμβάνει εκτυπωτικές εργασίες από όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ στο 2310 797476, info@kethea-print.gr.