Το ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ βοηθά τα αδέσποτα


Τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισαν να στηρίξουν τα μέλη του Προγράμματος Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ συγκεντρώνοντας είδη απαραίτητα για την φροντίδα και την επιβίωση των μικρών ζώων που φιλοξενούνται εκεί. Η δράση αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί κάθε χρόνο με αφορμή τα Χριστούγεννα το ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ, με στόχο να υποστηρίξει όσους έχουν ανάγκη.

Τα είδη συγκεντρώνονται στη Μονάδα Νεαρών Ενηλίκων ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ. Λεωφ. Μεσογείων 254 στο Χολαργό (210 6525220) μέχρι τη Δευτέρα 11/1/2016.

Το πρόγραμμα έγκαιρης παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ υποστηρίζει οικογένειες και νέους που πειραματίζονται με τη χρήση ουσιών, ή αντιμετωπίζουν θέματα προβληματικής χρήσης διαδικτύου.

Κάλεσμα των μελών του ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ

«Λόγω των ημερών, όπως και πέρυσι τα Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια δράση, αυτήν τη φορά Φιλοζωική.

Αφού μάθαμε για το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος φροντίζει πάνω από 100 αδέσποτα σκυλιά και πάνω από 80 αδέσποτες γάτες, αποφασίσαμε να τους παρέχουμε την υποστήριξη  μας. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση η οποία, χωρίς κανένα όφελος, παρέχει σε αυτά τα πλάσματα τροφή και στέγη ως ότου βρεθεί μία ανάδοχη οικογένεια, για να τα υιοθετήσει. Δεν λαμβάνουν καμία βοήθεια και καμία χορηγία.

Βλέποντας αυτήν τους την προσπάθειά  σκεφτήκαμε να τους βοηθήσουμε, μαζεύοντας κάποια αναγκαία υλικά αγαθά που είναι απαραίτητα για την επιβίωση και αξιοπρεπή φροντίδα αυτών των ζώων μιας και οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν είναι μεγάλες. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε και εσείς σε αυτήν την προσπάθεια μας, παρέχοντας είτε κάποια από τα είδη πρώτης ανάγκης που αναφέρονται στη λίστα, είτε κάποιο χρηματικό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά αυτών.

Μέσα από την πορεία μας στο πρόγραμμα και έχοντας πάρει οι ίδιοι βοήθεια θέλουμε να προσφέρουμε και εμείς σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Τη συγκεκριμένη στιγμή, αυτά τα ανυπεράσπιστα πλασματάκια που δεν έχουν μιλιά,  αλλά ένα βλέμμα τους αρκεί για να μας μεταφέρει τον πόνο και την αγάπη τους, μας κάνουν να θέλουμε να τα βοηθήσουμε.

Η χαρά και η ικανοποίηση που θα πάρουμε βοηθώντας τα να ζήσουν είναι πολύ μεγάλη για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!»

Ακολουθεί κατάλογος των ειδών ξεκινώντας από τα πιο αναγκαία

1Τροφή:

·         Ξηρά τροφή και κονσέρβες για σκυλάκια διαφόρων ηλικιών (κουτάβια (puppy/junior), ενήλικα (adult), μεσήλικα (senior)

·         Ξηρά Τροφή και κονσέρβες για γάτες και γατάκια

·         Τροφή K/D (Hills) για σκυλάκια νεφροπαθή που πάσχουν από καλααζάρ

2. Αποπαρασιτικά σπρέυ, περιλαίμια και αμπούλες (Frontline, Advantix) για όλα τα μεγέθη    

3Αποπαρασιτικά χάπια για Σκυλάκια και Γάτες διαφόρων μεγεθών (Drontal Plus, Banmith)

4Φάρμακα (Zylapour, Vibramycin, Augmentin 625mg &1000mg), Milteforan, Baytril, Clindavet, Medrol, Dalacin, Oxyvet spray, Betadine, Fucidin, Fucicort, Tobradex, Tobrex, Pulvo, Sebacil

5. Μπολάκια φαγητού και νερού (κατά προτίμηση μεταλλικά) διαφόρων μεγεθών

6. Οδηγοί Βόλτας και Περιλαίμια διαφόρων μεγεθών

7. Σκυλόσπιτα διαφόρων μεγεθών, πλαστικά ή ξύλινα

8Σαμπουάν αποπαρασιτικά για σκύλους

9Άμμος για γάτες

10. Παιχνιδάκια για σκυλάκια