ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ: Διημερίδα “Συνθέτοντας το παζλ της ψυχικής υγείας”


Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και το Δίκτυο Διασύνδεσης των δομών Ψυχικής Υγείας Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και το Εργαστήριο Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσιάζουν τη διημερίδα “Συνθέτοντας το παζλ της ψυχικής υγείας” στις 30 και 31 Μαρτίου 2024, στο Αμφιθέατρο “ΣΑΡΑΤΣΗΣ”.

Μετά από 1,5 χρόνο λειτουργίας το Δίκτυο Διασύνδεσης Δομών Ψυχικής Υγείας Μαγνησίας υλοποιεί την πρώτη δημόσια δράση του με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών της Μαγνησίας για τις δυνατότητες των παρεχόμενων υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Η διημερίδα θα είναι ανοιχτή για όλους όσους επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με τον σκοπό, τον τρόπο λειτουργίας και τα παρεχόμενα προγράμματα όλων των δομών που συμμετέχουν στο Δίκτυο και εξυπηρετούν την περιοχή της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της διημερίδας το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ θα υλοποιήσει βιωματικά εργαστήρια για ενήλικες με τίτλο “Όταν το κόλλημα χτυπάει την πόρτα”, εστιάζοντας στις δυναμικές που αναπτύσσονται στο οικογενειακό σύστημα, στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και στο ίδιο το άτομο όταν εισέρχεται μία εξαρτητική συμπεριφορά.

Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας: https://online.fliphtml5.com/wkuve/gyhi/

Για δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια επικοινωνήστε στα τ. 2421077055 και 2421023439, Δευτέρα-Παρασκευή.